Na vsebino

Motorist padel in napihal prek dva promila

Fotografija je simbolna.
Fotografija je simbolna.

Poročali smo že o prometni nesreči motorista, ki se je zgodila minulo soboto okrog 16. ure na območju Sovinka. Policisti so ugotovili, da je 42-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem in padel. Poškodovanega motorista so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Možje postave so še ugotovili, da je imel motorist v litru izdihanega zraka kar 1,08 miligramov alkohola (2,2 promila). O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje med 24. in 27 septembrom na območju Ručetne vasi, Tribuč, Vranovičev, Špeharjev in Tanče Gore izsledili ter prijeli 14 državljanov Pakistana, devet državljanov Sirije, osem državljanov Afganistana, šest državljanov Bangladeša, tri državljane Iraka in dva državljana Irana. Na območju Radovice pa so prijeli sedem državljanov Bangladeša. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj