Na vsebino

Medgeneracijska peka medenjakov

Medenjaki so pikantni piškoti iz medenega testa, ki se največkrat pripravljajo ob božiču. V večnamenskem prostoru na Cerovcu pa so jih danes, skupaj s članicami PGD Črešnjevec, pripravljali učenci 1. in 2. razreda podružnične šole Štrekljevec.

Priprava z začimbami bogatih medenjakov je minila v sproščenem in zabavnem duhu medgeneracijskega sodelovanja, Sonja Malnarič pa je otroke razveselila tudi z branjem pravljice Ciper coper medenjaki.

S tem so zaključili zadnjo kuharsko delavnico v sklopu projekta Kolektivne blagovne znamke Bele krajine. Cilj projekta je vzpostaviti sistem kolektivne blagovne znamke (certificiranje, celostna grafična podoba), povezati belokranjske ponudnike v enoten sistem in s tem zagotoviti kvaliteto izdelkov. Hkrati pa odpreti nove trženjske kanale s pomočjo prodajno promocijskih centrov, spleta, logističnega centra ter dati večjo prepoznavnost belokranjski kulinariki.

Vir: KC Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj