Na vsebino

Likovno delo Anamarije Hudelja na kreativno - dobrodelnem koledarju

V šolskem letu 2020/21 smo sodelovali v kreativno dobrodelnem natečaju Rišem/pišem za prijatelja, ki ga je razpisalo podjetje Acron – trgovine Bags&More in papirnice Office&More. Pri predmetu likovna umetnost smo ustvarjali likovna dela na temo moje najljubše sadje in zelenjava. Likovno delo učenke Anamarije Hudelja se je uvrstilo v ožji izbor med več kot 3500 poslanimi likovnimi izdelki iz celotne Slovenije.

Njena slika, na kateri je njeno najljubše sadje, se je uvrstila na dobrodelni koledar 2022 in bo krasila mesec december. Koledar je čudovit, saj so ga ustvarili učenci, v prodaji je po simbolični ceni 3.99 €, od tega bodo 1€ od vsakega prodanega namenili Rdečemu križu Slovenije. Koledar je na voljo v spletni trgovini TUKAJ, v trgovinah Bags&More in papirnicah Office&More.

Tudi šolski zvezki Rišem/Pišem za prijatelja, na katerih so izbrana likovna in literarna dela učenk in učencev, so na voljo za nakup v papirnicah Office&More, izbranih galanterijah Bags&More in v novi spletni trgovini s ponudbo za šolarje www.go2school.com. Celoten znesek od prodaje gre v dobrodelne namene, to leto bodo sredstva donirali Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Čestitamo učenki Anamariji Hudelja za odličen uspeh in ji želimo, da bi ustvarila še veliko kreativnih del.

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj