Na vsebino

V Lokvah hišna preiskava in pretep, v Dolnjih Dobravicah grozili

Črnomaljski policisti so na podlagi odredbe sodišča v torek opravili hišno preiskavo na domovanju 15-letnika v Lokvah. Iskali so predmete, ki naj bi izvirali iz tatvin in vlomov, jih nekaj tudi našli in zasegli. Vse skupaj bodo s kazensko ovadbo odstopili na sodišče.

Metliški policisti so prav tako v torek ponoči posredovali v Dolnjih Dobravicah. Tja so jih klicali zaradi izrečenih groženj. Policisti so ugotovili, da naj bi več akterjev grozilo ljudem. Enega, starega 14 let, so uspeli identificirati in zanj uvedli postopek o prekršku, iščejo pa še nekaj akterjev, ki so bili skupaj z njim.

Plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru so kršiteljem napisali tudi črnomaljski policisti. V torek okoli poltretje ure zjutraj so posredovali v Lokvah, kjer naj bi gorel zabojnik za smeti. Požara niso zaznali, so pa zaznali kršitev javnega reda in miru, zato bodo 39-letniku napisali plačilni nalog, ker naj bi med prepirom udaril soseda.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj