Na vsebino

Kako se spopasti z razvojnimi izzivi otrok?

Vse več otrok v modernih družbah se sooča z izzivi hranjenja, sedenja na w, govorno – jezikovnimi izzivi, izzivi na področju gibalnega razvoja itd. V takšnih primerih je strokovna pomoč zelo priporočljiva. Tudi če se starši še tako trudite in delate najboljše, kar znate in zmorete, brez ustreznih metod in poglobljene celostne obravnave ne gre. Individualne obravnave otrok so na voljo tudi v Beli krajini.

Suzana Veselič Priselac je mamica dvojčkov, po izobrazbi magistra poslovnih ved, diplomirana pedagodinja Montessori, licencirana učiteljica Gradnikov gibanja, licencirana usmerjevalka Gibanja Brain Gym, MNRI Core in Training Level 1. Osredotoča se na celostni razvoj novorojenčkov, dojenčkov, malčkov in otrok.

“K meni pridejo starši z otroki, tudi dojenčki, ki imajo različne razvojne izzive, težave. Vsakemu prisluhnem, ker vem, da je velikokrat težko govoriti o težavah, ki jih ima otrok, kateremu seveda želimo le najboljše. Mnogi si raje zatisnejo oči ali ignorirajo, ker mislijo, da se bodo stvari rešile same od sebe. A včasih ne gre brez strokovne pomoči in posebnih pristopov.”

Suzano kontaktirajte, če imajo vaši otroci :

  • različne govorno - jezikovne motnje ali motnje pozornosti (jecljanje, neartikuliran govor, izziv pri sledenju črk v knjigi in pri črkovanju besed)
  • izzive na področju fine/grobe motorike (težave pri zapenjanju gumbov, zavezovanju vezalk, oprijem pisala…)
  • učne ter čustveno – vedenjske izzive (grizenje nohtov, težave z branjem in pisanjem, čustvena nestabilnost, občutljivost na zvok, svetlobo, dotik…)
  • izzive koncentracije (težko sedi pri miru, težko se osredotoča na delo)
  • različne gibalne izzive (hoja po prstih, sedenje na w, zelo gibljivi sklepi, izzivi pri metanju in lovljenju žoge, …)

“Pri meni najdete varno vzdušje, zavedanje, da so/smo dobri takšni, kot smo – in to je dovolj. Prisluhnem vam, izberem in uporabljam različne tehnike in načine. Izberemo tisto, ki je najbolj ustrezna za vašega otroka. Zavzemam se za celostni pristop,” izpostavlja Suzana, ki se zaveda, da so najboljša potrditev dobrega dela zdravi, srečni otroci.

Ne le Dolenjska, tudi Bela krajina

Individualne obravnave otrok so na voljo tudi v Beli krajini, ne le v Novem mestu (Šmihel 7,), kjer ima sicer Suzana svoj delovni prostor. Izvaja tudi obravnave na domu. Do konca avgusta nudi 10% popust pri zakupu vsaj šestih obravnav.

Suzano lahko spremljate tudi na Facebooku in Instagramu , več o njenem delu pa seveda izveste na njeni spletni strani. Če ste v dilemi, kaj je za vašega otroka najbolje, pa imate tudi možnost brezplačnega 30-minutnega posveta.

Dodatne informacije: 041/339 654 ali [email protected]

Vir: Montessori Ajda

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj