Na vsebino

Kadrovanje in zaposlovanje v občini Semič

Semš'ka mladina in kulturni center Semič, sta v sodelovanju z Urošem Raztresnom posnela kratko predstavitev semiških podjetnikov, ki nudijo mladim možnost študentskega dela, izobraževanja v stroki z možnostjo zaposlitve. V videu o semiških podjetnikih, ki sodelujejo z mladimi, je pristopilo šest podjetij.

Kdo so?

Družinsko podjetje TOKI, d. o. o., deluje od leta 1994 in opravlja večja vzdrževalna dela ter deluje na področju proizvodnje za avtomobilsko in robotsko industrijo.

Vulkanizerstvo, avtopralnica, avtooptika Marjan Ogulin, s. p., je podjetje, ki v osrčju občine Semič ponuja hitre servise, avtopralnico, avtooptiko in vulkanizerstvo.

Podjetje BKM Dušan Bezek, s. p., je bilo ustanovljeno leta 1999. Deluje na področju suhomontažnih sistemov, ključavničarstva, izdelave napuščev, montaže PVC stavbnega pohištva, strešnih oken in solarnih kolektorjev, pričeli pa so tudi z lastno proizvodnjo PVC stavbnega pohištva.

Mizarstvo Konda Božidar Konda, s. p., je izkušeno podjetje na področju mizarstva, ki z izdelavo lesenih izdelkov in predelavo lesa ohranja tradicijo mizarskega poklica v občini Semič.

Podjetje CRYO-RT, d. o. o., ustanovljeno leta 2015, raziskuje področje globokega zamrzovanja kovinskih materialov. Na CNC strojih obdelujejo kovinske in nekovinske materiale, kot so deli za strojegradnjo, orodja za preoblikovanje in vpenjalne ter testirne naprave.

Hotel Smuk deluje na področju gostinstva, kulinarike in hotelirstva. S tradicionalno slovensko hrano, pripravljeno na sodoben način, gostom ponujajo izkušnjo domačnosti v prenovljenem ambientu.

Video predstavitev si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Vir: KC Semič - TIC Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj