Na vsebino

Jutri pretežno oblačno, pri nas krajevne padavine in posamezne nevihte, zjutraj od 5 do 10, čez dan od 14 do 18 °C

Ponoči bodo v zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji možne krajevne padavine, drugod bo povečini suho. Na Primorskem so možne tudi nevihte.

Jutri bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo krajevne padavine. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem od 10 do 15, najvišje dnevne od 14 do 18, na Primorskem in ponekod v vzhodni Sloveniji okoli 21 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bodo v krajih zahodno od nas in v severozahodni Hrvaški krajevne padavine, deloma nevihte. V Kvarnerju se bo krepil jugo.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas večinoma suho z nekaj sonca. Drugod bo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, predvsem ob morju tudi nevihtami. Pihal bo jugozahodnik. Topleje bo.

Obeti

V petek bo na vzhodu spremenljivo oblačno s sončnimi obdobji, drugod bo pretežno oblačno. Občasne krajevne padavine bodo možne predvsem v zahodni polovici Slovenije. Krepil se bo jugozahodnik, ob morju jugo. Zvečer in v noči na soboto se bodo krajevne padavine, deloma nevihte okrepile in prehodno zajele vso Slovenijo. V soboto bodo predvsem v zahodni polovici Slovenije občasne krajevne padavine, na vzhodu pa bo več sonca. V nedeljo kaže na deloma sončno vreme, več oblakov bo na zahodu. Predvsem v hribovitih krajih bo možna kakšna kaplja dežja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj