Na vsebino

Jutri popoldne bo začelo rahlo deževati, najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13 °C

Zvečer in ponoči bo precej jasno, nekaj več oblačnosti bo na Primorskem. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, v severni Sloveniji do -5, ob morju 4 °C.

Jutri se bo od zahoda postopno pooblačilo. V zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo popoldne začelo rahlo deževati. Zapihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, na severozahodu okoli 3 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo precej jasno, nekaj več oblačnosti bo predvsem ob severnem Jadranu.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas še deloma jasno, drugod se bo postopno pooblačilo. Dopoldne bo občasno deževalo predvsem v Kvarnerju, popoldne pa tudi v krajih zahodno od nas. Krepil se bo južni do jugozahodni veter.

Obeti

V noči na soboto se bo dež na zahodu okrepil in do jutra razširil nad vso Slovenijo.

V soboto bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo sprva visoko, le na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank bo lahko snežilo do dolin. Popoldne, zvečer in v noči na nedeljo se bo hladilo, meja sneženja se bo spuščala. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja.

V nedeljo bodo padavine oslabele in na zahodu postopno ponehale. V vzhodni Sloveniji bo občasno lahko rahlo snežilo. Hladneje bo, pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj