Na vsebino

Jutri dopoldne se bo od zahoda znova pooblačilo, na severozahodu bo začelo deževati, čez dan se bodo padavine razširile nad večji del Slovenije

Zvečer in ponoči bo delno jasno z nekaj povečane visoke koprenaste oblačnosti. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah možna kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem okoli 15 °C.

Jutri dopoldne se bo od zahoda znova pooblačilo, na severozahodu bo začelo deževati. Čez dan se bodo padavine razširile nad večji del Slovenije. Vmes bodo tudi nevihte, ki se bodo v noči na petek še okrepile. Pojavljali se bodo nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo v krajih vzhodno od Slovenije še nekaj jasnine, drugod bo zmerno do pretežno oblačno. V Alpah bodo nastale posamezne plohe ali nevihte.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas sprva še delno jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, tudi nevihtami.

Obeti

V petek bo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami.

V soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem na severu bo nastalo nekaj ploh. Zapihal bo jugozahodni veter.

V nedeljo bo spremenljivo oblačno s popoldanskimi plohami in nevihtami.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj