Na vsebino

Jutri dopoldne bodo padavine ponehale, najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 7 °C

Ponoči se bodo občasno pojavljale krajevne padavine, meja sneženja se bo ponekod v notranjosti Slovenije zjutraj spustila do nižin. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 8 °C.

Jutri dopoldne bodo padavine ponehale. Popoldne se bo ponekod na vzhodu in na Primorskem delno zjasnilo. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 7, na Primorskem okoli 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo v vseh sosednjih pokrajinah možne manjše padavine. Hladilo se bo, pihal bo severovzhodni veter, ob Jadranu burja.

Jutri bodo ponekod v krajih južno od nas in v Alpah še rahle padavine, v krajih vzhodno od nas ter ob Jadranu se bo delno zjasnilo. Pihal bo severovzhodnik, v Kvarnerju močna burja.

Obeti

V ponedeljek bo na zahodu pretežno jasno. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno, na jugovzhodu bodo popoldne možne manjše padavine. Burja bo prehodno nekoliko oslabela. V torek in sredo bo na Primorskem delno jasno, drugod oblačno. Predvsem v vzhodni polovici države bo občasno rahlo snežilo. Še bo mrzlo in zelo vetrovno.

Opozorilo

Od nedelje zjutraj do ponedeljka zjutraj bo burja na Primorskem v sunkih na izpostavljenih mestih presegala hitrost 100 km/h. Tudi drugod bo zelo vetrovno.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj