Na vsebino

Jutri dopoldne bo precej jasno, zjutraj od -1 do 3, čez dan od 10 do 15 °C

Proti večeru bodo padavine od severa slabele in v prvem delu noči povsod ponehale. Sprva bo še pihala zmerna do močna burja, v drugem delu noči pa se bo polegla. Do jutra se bo zjasnilo. Jutranje temperature bodo od -1 do 3, v Gornjesavski dolini okoli -5 °C.

Jutri dopoldne bo precej jasno, čez dan bodo nastajali kopasti oblaki, popoldne v notranjosti posamezne kratkotrajne plohe. Predvsem na Štajerskem in v Prekmurju bo pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo na severozahodu okoli 8, drugod od 10 do 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

V prvem delu noči bodo padavine povsod ponehale, tudi burja ob severnem Jadranu bo oslabela. Zjasnilo se bo, najkasneje v krajih vzhodno od nas.

Jutri bo sončno, popoldne bodo v notranjosti Hrvaške ter v sosednjih krajih Avstrije in Madžarske posamezne kratkotrajne plohe.

Obeti

V ponedeljek in torek bo pretežno jasno. Zjutraj bo hladno, čez dan pa bo postopno topleje. Oba dneva bo pihal jugozahodni veter. Tudi v sredo kaže na sončno vreme z nekaj visoke koprenaste oblačnosti.

Opozorilo

Sunki burje na Primorskem bodo zvečer na izpostavljenih legah še lahko presegli hitrost 100 km/h.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj