Na vsebino

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno s temperaturami do 18°C

Ponoči se bo oblačnost od zahoda zgostila. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 10, v zatišnih legah severne Slovenije malo nad 0 °C.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, več oblačnosti bo na zahodu države. Jugozahodni veter se bo okrepil. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 18 °C.

V sredo bo v zahodni polovici države oblačno z občasnim dežjem. Na vzhodu bo pretežno oblačno in večinoma suho. Še bo pihal jugozahodni veter, ob morju jugo.

V četrtek zjutraj se bodo padavine na zahodu okrepile. Čez dan bodo plohe in posamezne nevihte prehodno zajele večji del Slovenije.

V noči na petek se bo razjasnilo, ponekod bo zapihal severni veter. V petek bo pretežno jasno, več oblačnosti bo na vzhodu države.

Nad Sredozemljem in Balkanom je šibko območje visokega zračnega tlaka. Z jugozahodnimi vetrovi priteka k nam topel in v višjih plasteh ozračja bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj