Na vsebino

Jutri bo sprva precej jasno s kratkotrajno meglo po nekaterih kotlinah, čez dan bo delno jasno

Zvečer bo sprva še spremenljivo do pretežno oblačno, v prvem delu noči pa se bo pričelo jasniti, le v zahodnih krajih bo ostalo nekaj več oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12 na Primorskem do 15 °C.

Jutri bo sprva precej jasno s kratkotrajno meglo po nekaterih kotlinah, le v zahodnih krajih bo več oblačnosti. Čez dan bo delno jasno, v hribovitih krajih na zahodu bodo popoldne in zvečer možne posamezne plohe in tudi kakšna nevihta. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo od zahoda jasnilo, le v hribovitem svetu zahodno od nas bo ostalo nekaj več oblačnosti.

Jutri bo delno jasno, več oblačnosti bo v Alpah. Popoldne in zvečer se bodo v krajih zahodno in severno od nas pojavljale posamezne plohe in nevihte, ki se bodo lahko nadaljevale tudi v noč.

Obeti

V noči na nedeljo bodo v severnih krajih še možne posamezne plohe, lahko tudi zagrmi.

V nedeljo bo deloma sončno, zjutraj in dopoldne bo v severni in severovzhodni Sloveniji zmerno oblačno. Popoldne bodo predvsem v severni polovici možne posamezne plohe in kakšna nevihta.

V ponedeljek in torek bo večinoma sončno. Vsak dan bo topleje.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj