Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine

Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno. Še se bodo pojavljale krajevne plohe in sprva posamezne nevihte, predvsem na jugovzhodu bodo možni tudi močnejši nalivi. Proti jutru bodo padavine oslabele. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Jutranje temperature bodo od 6 do 12 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, ki bodo pogostejše zjutraj in dopoldne. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo v alpskih dolinah okoli 13, drugod od od 15 do 21 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno, še bodo pogoste krajevne plohe in posamezne nevihte. Ob Jadranu bo večinoma suho, pihala bo šibka burja.

Jutri bo precej oblačno, več jasnine bo ob Jadranu. Še se bodo pojavljale krajevne padavine, ki bodo pogostejše v Alpah in v notranjosti Hrvaške.

Obeti

V torek in sredo kaže na več sončnega vremena, verjetnost popoldanskih ploh bo manjša. Topleje bo. V četrtek se bo verjetnost za krajevne padavine spet nekoliko povečala. Pihal bo jugozahodnik.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj