Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature od 11 do 17 °C

Ponoči in jutri bo v vzhodni Sloveniji občasno delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v hribovitih krajih zahodne in južne Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Ob morju bo pihal šibak jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 10, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 11 do 17, v severozahodni Sloveniji okoli 8 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Nekaj jasnine bo predvsem v krajih vzhodno in severno od nas, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v Gorskem Kotarju in v hribovitem delu Furlanije bo občasno rahlo deževalo. Ob severnem Jadranu bo pihal jugo.

Obeti

V petek bo v zahodni polovici države pretežno oblačno z nekaj dežja, na vzhodu pa deloma sončno. Še bo toplo za ta čas. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju se bo krepil jugo.

V noči na soboto se bo dež na zahodu nekoliko okrepil in razširil na vso Slovenijo. V soboto bo oblačno, predvsem dopoldne bo občasno še deževalo. Veter bo oslabel.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj