Na vsebino

Jutri pretežno jasno, zjutraj od -6 do -1, podnevi od 3 do 7 °C

Ponoči bo jasno, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Proti jutru bo v Vipavski dolini začela pihati šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, v mraziščih Notranjske do -10, ob morju ter ponekod na Vipavskem malo nad 0 °C.

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, nekaj nizke oblačnosti bo lahko v vzhodnih krajih tudi popoldne. Predvsem v Vipavski dolini in na Krasu bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 14 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Pretežno jasno bo, ponekod bo nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. Jutri bo v Kvarnerju prehodno zapihala šibka burja.

Obeti

V nedeljo se bo nadaljevalo precej jasno vreme, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo lahko popoldne pojavila tudi ob morju.

V ponedeljek in torek bo na Primorskem pretežno jasno, drugod pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutro bo ponekod po nižinah megleno.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj