Na vsebino

Jutri bo precej jasno, na jugovzhodu občasno tudi pretežno oblačno, dnevne temperature bodo od 0 do 4 °C

Ponoči bo večinoma jasno, zjutraj bo nastala megla. Na Primorskem bo še pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do 0, na Primorskem do 3 °C.

Jutri bo precej jasno, na jugovzhodu pa občasno tudi pretežno oblačno. Del dopoldneva bo po nižinah v notranjosti megla. Burja bo nekoliko oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem ob burji do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo prevladovalo sončno vreme, le v krajih vzhodno od nas bo več oblačnosti. Ob Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo precej jasno, po nižinah v krajih vzhodno od nas se bo večji del dneva zadrževala megla. Ob Jadranu bo še pihala burja.

Obeti

V četrtek bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, po nižinah v notranjosti pa se bo večji del dneva zadrževala megla. Burja na Primorskem bo ponehala.

V petek in soboto bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugje po nižinah bo po jutranji megli nekaj sonca. Zapihal bo jugozahodnik. Topleje bo.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj