Na vsebino

Jutri bo oblačno s padavinami

Ponoči bo oblačno, padavine se bodo okrepile in od juga razširile nad večji del države. V notranjosti Slovenije bo snežilo, v nižjih legah Primorske pa deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, na Primorskem do okoli 4 °C.

Jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo sredi dneva slabele in prehodno ponekod tudi ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem do 6 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno, predvsem na jugu in vzhodu bo dopoldne občasno še rahlo snežilo ali rahlo deževalo, popoldne se bodo ponekod oblaki prehodno trgali. V petek bo pretežno oblačno in večinoma suho. V soboto bo na Primorskem delno jasno, drugod pa sprva pretežno oblačno. Čez dan se bo od zahoda postopno jasnilo. Na Primorskem bo pihala burja.

Nad osrednjim Sredozemljem je ciklonsko območje. Z jugozahodnim vetrom v višjih slojih ozračja priteka nad naše kraje malo toplejši in postopno bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj