Na vsebino

Jutri bo oblačno s padavinami, sredi dneva in popoldne bo dež povsod v notranjosti prešel v sneg

Ponoči se bo povsod pooblačilo, od jugozahoda se bodo začele pojavljati padavine. V severni Sloveniji bo po nižinah snežilo, drugod večinoma deževalo. Jutranje temperature bodo na severu od -4 do 0, drugod okoli 2, ob morju 8 °C.

Ponoči bo oblačno s padavinami. Sredi dneva in popoldne bo dež povsod v notranjosti prešel v sneg. Na Primorskem bo zapihala burja, na Štajerskem in v Prekmurju pa severovzhodnik. Temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem in v Beli Krajini od 5 do 9 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo povsod pooblačilo, od jugozahoda se bodo začele pojavljati padavine.

Jutri bo oblačno s padavinami. Na območju Alp bo snežilo, drugod deloma snežilo, deloma deževalo. Ob severnem Jadranu bo proti večeru zapihala burja.

Obeti

V noči na ponedeljek bodo padavine ponehale. V ponedeljek se bo postopno razjasnilo, ponekod po nižinah bo ostalo precej megleno. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

V torek in sredo bo delno jasno in razmeroma hladno vreme. Zjutraj in deloma dopoldne bo ponekod po nižinah megla. V sredo popoldne se bo v zahodni polovici Slovenije pooblačilo, zvečer bodo na zahodu že manjše padavine.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj