Na vsebino

Jutri bo oblačno s padavinami, najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7 °C

Ponoči se bo od zahoda povsod pooblačilo. Proti jutru bo ob morju začelo deževati, v zahodni, južni in osrednji Sloveniji pa snežiti. Jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno s padavinami. V bližini morja bo deževalo, drugod sprva snežilo. Sredi dneva in popoldne bo sneg po nižinah prehajal v dež, po neprevetrenih dolinah bo nevarnost poledice. Na vzhodu bo dopoldne še suho, nato bo pričelo deževati. Zvečer bodo padavine oslabele. Marsikje bo zapihal južni veter, ob morju pa okrepljen jugo. Najvišje dnevne temperature bodo na severozahodu okoli 0, drugod od 2 do 7, na Goriškem in ob morju do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo oblačno s padavinami. Na območju Alp bo snežilo, drugod pa povečini deževalo. Ob Jadranu bo pihal okrepljen jugo.

Obeti

V torek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, najmanj padavin bo na vzhodu. Po nižinah bo povečini deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. V sredo in četrtek bo pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe, lahko tudi snežne.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj