Na vsebino

Jutri bo dokaj sončno

Zvečer in ponoči se bo jasnilo. Zjutraj bo pretežno jasno, nekaj oblačnosti bo na vzhodu države. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, na Primorskem okoli 4 °C.

Jutri bo dokaj sončno, popoldne se bo na severu zmerno pooblačilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod drugod vzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem do 15 °C.

V torek bo spremenljivo oblačno. Pozno popoldne bodo na severu možne posamezne plohe. Na Primorskem bo zapihal jugozahodnik. V sredo bo na vzhodu in na obali spremenljivo, drugod pa pretežno oblačno. Popoldne bo na zahodu pričelo rahlo deževati. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. V četrtek bo oblačno s padavinami. Prehodno bo zapihal severovzhodni veter. Ohladilo se bo.

Nad osrednjim Sredozemljem je ciklonsko območje, iznad vzhodne Evrope pa sega nad naše kraje šibko območje visokega zračnega tlaka. V spodnjih plasteh ozračja se nad nami ob šibkih vetrovih zadržuje razmeroma vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj