Na vsebino

Jutri bo delno jasno, po nižinah v notranjosti bo sprva še megla, dnevne temperature od -1 do 5 °C

Ponoči bo sprva pretežno oblačno, proti jutru se bo pričelo jasniti. Po nižinah v notranjosti se bo zjutraj zadrževala megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem se bo začela krepiti burja. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli -8, drugod od -6 do 0, ob morju 3 °C.

Jutri bo delno jasno, več oblačnosti bo občasno na vzhodu in jugu Slovenije. Po nižinah v notranjosti bo sprva še megla. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, na vzhodu in severu države pa severnik. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 5, na Primorskem okoli 9 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno oblačno, v Kvarnerju bo prehodno rahlo deževalo, v Gorskem Kotarju pa snežilo. Proti jutru se bo ob severnem Jadranu pričela krepiti burja.

Jutri bo več oblačnosti v krajih južno in vzhodno od nas, po nižinah bo zjutraj megleno. Čez dan bo ponekod zapihal severnik, ob Jadranu bo pihala zmerna, v Kvarnerju in pod Velebitom tudi močna burja.

Obeti

V nedeljo bo precej jasno, le po nekaterih nižinah bo sprva megleno. Jutro bo hladno. Burja na Primorskem bo ponehala, ponekod v notranjosti bo še pihal severni veter.

V ponedeljek se bo prehodno pooblačilo.

V torek bo na zahodu večinoma sončno, na vzhodu pa pretežno oblačno. Še se bo nadaljevalo večinoma suho vreme.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj