Na vsebino

Jutri bo delno jasno, po nižinah pa bo marsikje megla ali nizka oblačnost

Ponoči bo delno jasno, po nižinah v notranjosti pa bo megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 4, v alpskih dolinah do -8, ob morju 5 °C.

Jutri bo delno jasno, po nižinah pa bo marsikje megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo na območju Alp in ob severnem Jadranu ter v višjih legah delno jasno, po nižinah pa bo precej megle ali nizke oblačnosti.

Jutri bo po nižinah precej megle ali nizke oblačnosti, ponekod v krajih južno od nas bodo zjutraj rahle padavine. Ob Jadranu ter v višjih legah bo delno jasno. Ob severnem Jadranu bo zapihala šibka burja.

Obeti

V četrtek bo oblačno in večinoma suho, burja bo dopoldne ponehala. V noči na petek bo na zahodu začelo deževati. Dež se bo nato krepil in se čez dan od zahoda razširil na vso Slovenijo. Ob morju bo pihal jugo. Tudi v soboto bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo spuščala.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj