Na vsebino

Jasno začrtana pot naprej!

Spoštovane volivke in volivci!

Letošnja jesen je zaznamovana z zelo prijaznim vremenom, a hkrati je na političnem parketu to vroče supervolilno leto. Predsedniške volitve so za nami, pred nami pa so lokalne volitve, na katerih si metliški socialni demokrati želimo ohraniti županski mandat in si prizadevamo pridobiti čim večje število sedežev v občinskem svetu. Sledi pa še referendumski vikend.

Postavili smo trdne temelje, na njih gradimo in načrtujemo jasno začrtano pot naprej. V preteklem mandatu smo naleteli na mnoge izzive, se soočili z različnimi ovirami, a smo jih uspešno premagali. Ob tem smo se veliko naučili in pridobili dragocene izkušnje za uspešno uresničevanje zastavljenih ciljev tudi v prihodnosti.

Naše skupne prednostne naloge iz programa Darka Zevnika in Liste socialnih demokratov Metlika so nastale skupaj z občankami in občani Občine Metlika, saj si želimo prihodnost Metlike po meri ljudi:

  • ustvariti pogoje za rast in razvoj podjetij,
  • zagotoviti pogoje, da bodo mladi radi ostali v Metliki,
  • izboljšati kakovost življenja za vse generacije,
  • poskrbeti za infrastrukturo s področij športa, rekreacije in zabave,
  • podpreti delovanje vseh deležnikov s področja kulture,
  • poskrbeti za nadaljnji razvoj cestno-prometne ter energetske infrastrukturo.

Volitve, 20. novembra, se hitro bližajo. Naše zaključno predvolilno srečanje se bo odvilo na metliškem grajskem dvorišču v četrtek, 17. novembra, ob 18. uri. Predstavili bomo razvojno vizijo za naše mesto Metliko. Naš gost bo minister aktualne vlade za gospodarstvo g. Matjaž Han. Veseli bomo vašega obiska!

Vabimo vas tudi na volitve in se zahvaljujemo za vaš glas. Za Darka Zevnika obkrožite št. 4, za SD Metlika obkrožite 3!

Vsem, ki nas v naših prizadevanjih podpirate in z nami delite svoje ideje in pobude, se iskreno zahvaljujemo.

Darko Zevnik in SD Lista za Metliko

Plačana objava.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj