Na vsebino

Gostili smo Regijski aktiv

Na OŠ Milke Šobar ­- Nataše je v sredo, 29. junija, potekal Regijski aktiv osnovnih šol s programi PPVI, NIS in DSP. Udeležili so se ga strokovni delavci OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto, OŠ Litija, OŠ Ljubo Šercer Kočevje, OŠ Brinje Grosuplje, OŠ Mirna, OŠ Brežice, OŠ dr. Mihajla Rostoharja in OŠ Slavka Gruma.

Aktiv se je pričel s predavanjem Maruše Bukovec Robotki in zabavno programiranje, nato pa so sledile še različne delavnice, ki so jih pripravili naši učitelji. Tina Jakopič, Nace Mirosavljević in Andreja Schwenner so izvajali delavnico z naslovom Slika + slika = zvok, kjer so udeležencem pokazali montažo animiranih filmov z aplikacijo StopMotion, Tadeja Malnarič Miketič in Judita Rupnik sta predstavili Play attention, Maja Rakar in Monika Mihelič pa sta imeli delavnico izdelave kamišibaja.

Po dolgem času smo imeli srečanje v živo, tako smo še z večjim veseljem kolegom pokazali primere dobre prakse ter si naredili prav poseben dan.

Vir: OŠ Milke Šobar – Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj