Na vsebino

FOTO: Metliški kolopark dobiva končno podobo

Poročali smo že, da je Občina Metlika v začetku avgusta s podjetjema Status in Batt Crew, ki je izvajalec del, sklenila pogodbo za izgradnjo kolesarskega poligona – pumptracka. Prvi tovrsten športni objekt v Beli krajini, ki leži vzporedno od obstoječega igrišča za Osnovno šolo Metlika, že počasi dobiva svojo končno podobo. Asfaltna krožna steza z ritmično povezanimi grbinami in zavoji je zgrajena, v minulih dneh je prestala tudi že prvi preizkus.

Nov športni objekt bo vseboval kolesarski poligon, dostopne poti ter urejene okolice z urbano opremo. Raztezal se bo na skupni površini 480 kvadratnih metrov, polovica bo asfaltne vozne površine, 230 kvadratnih metrov bo zelenih površin. V sklopu koloparka bodo uredili tudi informacijsko točko ter prostor za počitek.

Z novo pridobitvijo bodo imeli dodatno možnost rekreacije na prostem zlasti otroci in mladina, ki se bodo čez zaobljene grbine in zavoje lahko podili s kolesi, skiroji, rolkami, rolerji in poganjalci.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj