Na vsebino

DSO - Zdravju prijazno podjetje

V začetku leta so v Domu starejših občanov Črnomelj izvedli prvega izmed številnih ukrepov za pridobitev certifikata Zdravju prijazno podjetje,testiranje splošne telesne pripravljenosti zaposlenih. Testiranje, ki je potekalo v dveh skupinah, sta izvedla Bojan Lozar in Jovanka Vrlinič iz Športnega društva Črnomelj, ki sta bila tudi koordinatorja predavanj in motivatorja za izvedbo vseh ukrepov. Testiranju so sledila predavanja o zdravi prehrani, predstavitev rezultatov testiranj, številne delavnice s praktično predstavitvijo vaj na delovnem mestu, predavanje o zdravem življenjskem slogu ter predavanje o timskem delu z usklajevanjem poslovnega in zasebnega življenja. Izvajanje ukrepov se je zaključilo s ponovnim testiranjem splošne telesne pripravljenosti in analizo doseženih rezultatov.

Začetnega testiranja se je udeležilo 92 zaposlenih, ki so se redno in v velikem številu udeleževali vseh predavanj in delavnic.

Ker verjamemo v zdravje in uspešne zgodbe zdravju prijaznih podjetij, smo prepričani, da bo zdrava vadba na delovnem mestu postala stalnica zaposlenih v Domu starejših občanov Črnomelj, certifikat Zdravju prijazno podjetje pa v prihodnjem letu podeljen velikemu številu slovenskih podjetij.

Vir: Športna unija Slovenije
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj