Na vsebino

Državno srečanje Društev mladi gasilec

Državno srečanje Društev mladi gasilec osnovnih šol je potekalo v soboto, 19. novembra v OŠ Kidričevo.

Pravico nastopa na državnem srečanju društev Mladi gasilec so imele ekipe društev Mladi gasilec iz osnovnih šol, ki so dosegle prvo in drugo mesto v vsaki kategoriji na regijskem srečanju v letu 2016 in imajo ustanovljeno društvo Mladi gasilec na osnovni šoli, kar dokažejo s prijavo in podpisom ravnatelja šole. V kolikor je bilo na regijskem srečanju v posamezni kategoriji 20 (dvajset) in več ekip, se lahko državnega srečanja udeležijo ekipe, ki so dosegle prva tri mesta v posamezni kategoriji.

Vsaka ekipa društva Mladi gasilec, ki seje udeležila državnega srečanja, je morala izdelati maketo gasilskega doma in ga prinesti na srečanje (material: poljuben (les, papir, karton, pvc,...)).

Ekipa ML-Metlika 2 iz OŠ Metlika v sestavi Maj Ogulin, Vid Kremesec in Bor Mežnaršič je na regijskem tekmovanju, ki je potekalo 20. junija dosegla 2. mesto v kategoriji mlajših učencev in se s tem uvrstila na državno tekmovanje.

Na državnem tekmovanju je ekipa ML-Metlika 2 iz OŠ Metlika v kategoriji mlajših učencev dosegla 7. mesto med 19 ekipami.

Vir: OŠ Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj