Na vsebino

Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo

Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo zjutraj in dopoldne več v južni in osrednji Sloveniji Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ponekod drugod pa veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature od 19 do 25, na Primorskem do 27 °C.

Jutri bo pretežno jasno, le zjutraj in deloma dopoldne bo ponekod v osrednjih in vzhodnih krajih nekoliko bolj oblačno. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne od 21 do 25, na Primorskem do 27 °C.

V torek bo sprva precej jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno in od vzhoda se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo veter vzhodnih smeri.

V sredo bo sprva razmeroma sončno, predvsem sredi dneva in popoldne pa bodo nastale krajevne nevihte.

Nad severno in srednjo Evropo se je okrepilo območje visokega zračnega tlaka, naši krajih so na njegovem južnem obrobju. Od severovzhoda priteka k nam razmeroma topel in postopno bolj suh zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
37
46
57
69
78
83
91
23
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj