Na vsebino

Dan Zemlje s projektnim timom Pogum in Eko šola

Prihodnji teden bo DAN ZEMLJE. Dan zemlje je letni dogodek, ki se praznuje 22. aprila, ko se odvijajo dogodki za osveščanje glede varovanja okolja na zemlji. Praznovanje se je prvič organiziralo leta 1970 in ga zdaj koordinira globalna mreža dneva zemlje. Dogodek vsakoletno praznujejo v več kot 192 državah. Tudi mi na naši šoli si želimo kar se da bolje poskrbeti za dobro osveščanje glede varovanja okolja.

Zaradi našega neodgovornega ravnanja je naš planet vedno bolj onesnažen in na določenih delih tudi zanemarjen. Želimo si, da vsaj malo izboljšamo trenutno stanje v okolici naših domov, zato vas spodbujamo, da se ob dnevu Zemlje z družino odpravite na sprehod in pobirate smeti, ki jih opazite v naravi. Spodbudite tudi svoj razred in očistite okolico naše šole.

Vsak posameznik lahko prispeva svoj delček k čisti okolici, a s skupnimi močmi lahko rešimo naš planet in ga naredimo bolj čistega, zdravega in ljudem prijaznega.

V sodelovanju s projektnim timom POGUM in EKO ŠOLA vas spodbujamo, da se akciji odzovete in naredite nekaj koristnega za naš planet.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj