Na vsebino

Dan dejavnosti v ZOO parku Ranč Aladin

V četrtek, 23. maja, so učenci 1., 2. in 3. razreda OŠ Stari trg ob Kolpi obiskali Zoo park Ranč Aladin, kjer so doživeli nepozaben dan dejavnosti. Ogledali so si živali z različnih kontinentov in domačih krajev, kar je bilo izjemno poučno in zanimivo. Videli so emuje, severnega volka, patagonsko maro, surikate, kamele, kenguruje pa tudi domače živali, kot so koze, petelin in goske in še veliko drugega. V Zoo park Ranč Aladin imajo kar 40 vrst živali, tako eksotičnih kot domačih vrst iz skoraj vseh kontinentov sveta.

Poleg bogate živalske ponudbe so učence navdušila tudi številna igrala in tematske igre. Med najbolj priljubljenimi so bili ročni nogomet, topovi na mehke žogice, gugalnice, plezala, krtkov rov ter igre za ravnotežje. Posebno pozornost so pritegnili tudi veliki stolpi, igra štiri v vrsto v XXL velikosti, namizni tenis, lokostrelstvo in met žogic. Navdušeni pa so bili tudi nad trampolini in velikim toboganom, kjer so se zabavali in preizkušali svoje spretnosti.

Dan dejavnosti v Zoo parku Ranč Aladin je bil za učence krasna izkušnja, polna smeha, novih spoznanj in igre. Vsi smo se domov vrnili z novimi znanji o živalih, novih športnih podvigih in polni čudovitih spominov.

Vir: OŠ Stari trg ob Kolpi

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj