Na vsebino

Črnomaljski otroci letujejo na Debelem rtiču

Minulo soboto je pod okriljem Območnega združenja Rdečega križa Črnomelj z letovanjem v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič pričela skupina 18 otrok iz socialno šibkih družin. Otroci bodo tedenske brezplačne počitnice na morju preživeli s pomočjo Tuševe humanitarne akcije "Pričarajmo nasmeh".

Za otroke so v času letovanja pripravili pester program aktivnosti, od ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, družabnih iger, razvedrilnih dogodkov… Otroci bodo pod vodstvom mentorjev med drugim obiskali »čarobni gozdiček«, knjižnico, lovili skriti zaklad, brali pod krošnjami, izdelovali spominke, razglednice in zapestnice, slikali na kamne, plesali, obiskali kino, čofotali v bazenu, se zabavali na tematskih večerih in še bi lahko naštevali.

Kot so še sporočili s črnomaljskega Rdečega križa, je tudi vreme na Debelem rtiču sončno, kar še dodatno prispeva k odličnemu počutju otrok, ki bodo letovali do 5. novembra.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj