Na vsebino

Črnomaljski gasilci donirali obleke hrvaškim kolegom

Prostovoljno gasilsko društvo Črnomelj je hrvaškemu DVD Ribarići doniralo šest profesionalnih gasilskih oblek v vrednosti 5.000 evrov.

Pobudnika akcije sta bila namestnik gradonačelnika Siniša Ljubojević in Jos Asani, nekdanji predsednik, zdaj pa član upravnega odbora PGD Črnomelj.

V vsega nekaj dneh od dogovora so črnomaljski gasilci opremo tudi pripeljali. Po prevzemu le-te in ogledu prostorov hrvaškega gasilskega društva, se je predsednik Mladen Paušić zahvalil donatorjem in namestniku gradonačelnika.

“Poleg donacije sta se društvi dogovorili tudi o nadaljnjem sodelovanju. Primer je lahko spodbuda razvijanju prijateljskih odnosov med Ogulinom in Črnomljem. Velika verjetnost je, da bomo sodelovanje poglobili tudi na ostalih področjih in izkoristili izkušnje in prednosti, ki so jih pridobili v Beli krajini, še posebej pri pridobivanju EU sredstev", je dodal Siniša Ljubojević.

Vir: OG Portal

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj