Na vsebino

Brezplačni računalniški tečaji v Beli krajini

Zavod za izobraževanje in kulturo (ZIK) Črnomelj zbira prijave v brezplačne računalniške tečaje, ki se bodo, v okviru projekta Digitalni koraki 2023, izvajali v Črnomlju, Metliki in Semiču. Projekt za pridobivanje osnovnih in naprednih digitalnih znanj je namenjen odraslim, starim 30 let in več. Usposabljanja bodo trajala 10 ur.

Izvajali bodo osnovni program računalništva, v katerega se lahko vključijo osebe, ki še ne uporabljajo računalnika in si želijo pridobiti temeljna računalniška znanja za potrebe poklicnega in vsakdanjega življenja ter napredni program, namenjen osebam, ki želijo nadgraditi svoje znanje s področja varnosti na spletu, e-davkov, e-naročanja, e-osebne izkaznice in e-zdravja. Vsebine programa se bodo prilagajale predznanju, željam in potrebam skupine.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za digitalno preobrazbo in Evropski socialni sklad, zato so izobraževanja za udeležence brezplačna. Tečaji se pričnejo v oktobru.

Več informacij in prijava na: [email protected] ali 040 879 039.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj