Na vsebino

Bravina Experience v Belo krajino privabila 53 turističnih agentov iz 10-ih držav

Belokranjska turistična agencija Bravina Experience je v sodelovanju s Happy Tours v Beli krajini včeraj gostila kar 53 turističnih agentov, ki pokrivajo trge ZDA, Velike Britanije, Irske, Francije, Kitajske, Malezije, Indije in mnogih drugih držav. Gostovanje agentov in turoperaterjev pomeni veliko priložnost za povečanje števila tujih individualnih in skupinskih obiskovalcev v Beli krajini. Bravina, ki trenutno deluje predvsem na ameriškem trgu, želi na ta način privabiti tudi azijske in evropske goste.

Za agente je Bravina v Gostišču Kapušin pripravila pravi belokranjski dan. Ob avtorskih jedeh Gostišča Kapušin, lokalnih sokovih in vinski ponudbi so gostje spoznavali čolnarjenje po reki Kolpi, se pod mentorstvom Hiše dobrot Bele krajine preizkusili v pripravi belokranjske pogače ter zaplesali belokranjske plese ob spremljavi Folklorne skupine Dragatuš.

Gostom so, poleg že omenjenih produktov na individualnih B2B sestankih, predstavili možnosti drugih aktivnih doživetij, kot so, pohodništvo in e-kolesarstvo v ŠRC Gače, vinske degustacije in pastirske igre.

V zadnjih letih so s pomočjo Bravine Belo krajino spoznavali predvsem ameriški gostje, s tokratnim dogodkom pa želijo domačo regijo predstaviti tudi drugim oddaljenim deželam. Tako bodo v letošnjem letu gostili še med 50 in 60 tujih agentov, kar je za mlado agencijo in majhno regijo izredna številka.

Vir: Bravina Experience PR

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj