Na vsebino

Božična kronika: razgrajači, pretepači in prebežniki

Črnomaljski policisti so v petek nekaj po 20. uri posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v Lokvah pri Črnomlju. Ugotovili so, da je pijan 45-letnik razbijal inventar in nadlegoval družinske člane. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.

Pretep pri Ručetni vasi

V noči na soboto pa so črnomaljske policiste poklicali na pomoč iz naselja na območju Ručetne vasi, kjer naj bi prišlo do pretepa. Ob prihodu so možje postave vzpostavili javni red in mir ter ugotovili, da je prišlo do pretepa med dvema razgretežema. 33-letni pretepač, ki je bil pod vplivom alkohola, ni upošteval ukazov policistov, zato so mu odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi kršitev so mu izdali plačilne naloge.

Nezakonito čez mejo

Med 24. in 27. decembrom so policisti med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Preloke izsledili in prijeli dva državljana Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj