Na vsebino

Bo še snežilo?

Danes bo oblačno s padavinami, ki bodo proti poldnevu oslabele in prehodno ponekod tudi ponehale. V notranjosti Slovenije bo snežilo, v nižjih legah Primorske pa deževalo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ki bo čez dan počasi slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do okoli 8 °C.

Zvečer in ponoči bo predvsem v južni in vzhodni ter deloma osrednji Sloveniji občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem bo ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo večinoma oblačno, v Prekmurju in Slovenskih goricah bo predvsem dopoldne še rahlo snežilo, sneg bo lahko prehajal tudi v dež. Popoldne se bodo ponekod oblaki prehodno trgali. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 9 °C.

V petek bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine, po nižinah v notranjosti bo večinoma rahlo snežilo. Količina padavin bo majhna. V soboto bo na Primorskem delno jasno, drugod pa sprva pretežno oblačno in povečini suho. Popoldne se bo ponekod jasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj