Na vsebino

Adria Dom več kot uspešno že v prvem četrtletju

Včerajšnega srečanja predstavnikov črnomaljske občine s podjetniki se je udeležila tudi direktorica podjetja Adria Dom iz Kanižarice Marta Kelvišar.

Povedala je, da je Adria Dom inovativno in razvojno usmerjeno podjetje. V stalne izboljšave so vključili ljudi, kar je izjemno pomembno za inovativnost, zato se na Gospodarsko zbornico vsako leto prijavijo s kakšno inovacijo. V družbi imajo zelo veliko inovativnih predlogov s strani zaposlenih, za to imajo tudi vzpostavljen sistem nagrajevanja. Na ta način so delavci z idejami vključeni in slišani, ta način tudi izjemno prispeva k njihovi zavzetosti.

V podjetju imajo kar 5,7 aktivno zavzetih zaposlenih proti enemu aktivno nezavzetemu in nadaljevala:

Pred dvema tednoma smo že poročali o nagradi Red Dot, ki so jo prejeli za linijo hišic serije XLine, kar je seveda vredno vsake pohvale:

Ob covid krizi so se bili prisiljeni preusmeriti na druge trge. Ni jim uspelo samo ohraniti dotedanjega prometa, ampak so s pravilnim pristopom zmanjšali stroške, povečali promet in seveda tudi dobiček:

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj