Na vsebino

Pepsi

Svetovno znana blagovna znamka brezalkoholne pijače je z nami že od leta 1898. Glede na to, da je na svetu še vedno mnogo Pepsi pivcev, je vredno preveriti, kaj dobro delajo pri Pepsi ekipi.

Že od nekdaj je pri Pepsi glavna ciljna publika mladina. V takšni luči se kaže tudi Pepsi. Je mladostni brend, kateri daje občutek navdušenja, zabave in užitka. Govori o lahkotnosti življenja in povezovanju med ljudmi. S svojo osveženo in moderno zunanjo podobo modre, rdeče in bele barve tudi Pepsi pijača deluje sveže, mladostno, predvsem pa drzno.

Veliko mednarodne prepoznavnosti pa je Pepsi dobil predvsem s sponzorstvi na športnih dogodkih in s pomočjo popularne kulture in glasbe. Ni naključje, da je Pepsi pil že Michael Jackson in ga danes pije Beyonce. Tako so Pepsi kampanje vedno napolnjene z energično glasbo in pripovedujejo mladostne zgodbe.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj