Na vsebino

Fanta

Fanto pijejo mladi že od leta 1960, ko je prvič prišla na trg. Od takrat pa vse do danes ostaja priljubljena med isto skupino potrošnikov. To je predvsem mladina in tisti, mladi po srcu. Fanta z načinom sporočanja asocira na poletje, svežino, mladost, brezskrbnost in svobodo. Tako jo tudi danes reklamirajo kot živahno in zabavno pijačo.

Del podobe so živahna glasba in svetle, sadne barve. Je sveža in polna navdiha. Teme, katerih se poslužujejo so pogostokrat energične in pustolovske. S tem navdušujejo tudi svojo ciljno publiko. Njihovi oglasi privabljajo predvsem mlade, kateri iščejo osvežilno brezalkoholno pijačo in si drznejo poskusiti tudi kakšen drugi Fanta okus: jagoda, ananas ali grozdje.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj