Na vsebino

Evian voda

Danes je na trgu toliko različnih plastenk in steklenic vode, da je včasih kar težko izbrati, katero vodo bi spili. Morda tista najcenejša? Tista z dodatkom vitaminov? Ali pa tista najboljša, Evian voda?! Vsaj tako pravijo pri Evian, da je njihova voda pa premium. Kako pa je lahko voda boljša od vode?

Preko strategije, zunanje grafične podobe, oblike embalaže in pravilnega pozicioniranja na trgu je voda Evian dosegla potrošnike, ki so za vodo pripravljeni odšteti več. Prisegajo ne samo na okus Evian vode (hihi), temveč na imidž, ki ga ta voda ima. Premium, čista in trajnostno prizadevna blagovna znamka sporoča, da je Evian voda najboljša voda iz francoskih vrelcev. Za potrošnike Evian vode le najboljše in najdražje.

Za vse večji uspeh v prodaji so pri Evian naredili kampanje z znanimi športniki, kar je pripomoglo k razumevanju Evian kot “zdrave” vode. Poleg tega so njihove steklenice in plastenke bolj “okoljske”, kot vse druge. Evian vodo strogo povezujejo z zdravjem, vitalnostjo in mladostjo. Tako Evian voda že od daleč kriči: “Če boš pil mojo vodo, potem boš tudi ti zdrav, vitalen in mlad.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj