Na vsebino

Hope's Bivouac - Kreta - potovanje z motorjem (14)

Kreta, dežela oljk, pomaranč, granatnih jabolk, neskončnih plaž, cest, hribov, vasi,... je destinacija, ki sem jo obiskala že štirikrat, nazadnje pa sem se odpravila tja kar z motorjem. To je bilo moje prvo daljše potovanje z motorjem, ki mi je odprlo povsem novo perspektivo raziskovanja te čudovite grške otoške dežele.

Potovanje z motorjem na Kreto mi je prineslo izjemno svobodo in prilagodljivost v raziskovanju najbolj skritih kotičkov otoka. V moji filozofiji potovanja velja, da lahko za raziskovanje nove destinacije potrebuješ le nekaj osnovnih oblačil - to sta dve majici iz merino volne, dvoje merino spodnjih hlač in dva para nogavic iz merino volne.

Merino volna se je izkazala kot odlična izbira za motoriste, saj združuje udobje, funkcionalnost in vzdržljivost v enem.

Motoristi se zavedamo, kako pomembna so udobna oblačila med dolgimi vožnjami. Merino volna, s svojo mehkobo in naravno dihajočo strukturo, zagotavlja udobje skozi celotno potovanje. Poleg tega se odlično obnese v različnih vremenskih pogojih, kar je ključno pri raziskovanju otoka, ki ponuja raznoliko pokrajino.

Medtem ko sem uživala v vožnji po slikovitih cestah Kreta, sem se zavedala, da je merino volna popolna izbira tudi zaradi svoje vzdržljivosti. Odporna je na obrabo in ohranja svoje lastnosti tudi po številnih kilometrih na motorju.

Zahvaljujoč oblačilom iz merino volne sem se počutila udobno, suho in pripravljeno na vsako novo odkritje.

Če imate kakšno vprašanje zame, da ga v eni od naslednji rubriki predebatiramo, mi pišite na [email protected]. Z veseljem razbijem vaše dvome in skrbi glede merino volne.

Nada Dragutinović

Nada Dragutinović

Nada, ljubiteljica merino volne, hribolazka in motoristka. Nada živi trajnostno in minimalistično. Verjame v koncept, manj je več, zato se je povsem predala objemu merino volne, ki je v zadnjih letih postala njena posebna strast.

Njeno navdušenje nad merino volno jo je popeljalo na edinstveno pot, skozi katero želi popeljati tudi vas, v čarobni svet tega naravnega materiala.

Merino volna ni le običajna volna. Je izjemen in naraven material z osupljivimi lastnostmi.

V oblačilih iz merino volne začutiš zdravje in svobodo. Vendar pa Nada opozarja: ko enkrat začutiš to svobodo, lahko postaneš 'odvisen' od merino volne. In zakaj je temu tako? O vsem tem, o merino volni, oblačilih iz merino volne, o hitri in trajnostni modi ter o makro in mikro plastikah, pa v njenih zapisih.

Pridružite se ji na tem čarobnem potovanju z merino volno!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj