Na vsebino

The Plut Family obudili spomine iz otroštva

Družinska zasedba The Plut Family, ki jo v originalu sestavljajo sestri Simona in Leja ter brat Gašper Plut, občasno pa se jim pridruži še bobnar Aljaž Ogulin, se po krajšem premoru vrača na glasbeno sceno z novo skladbo. Na materinski dan so izdali pesem z naslovom Kot otrok. Čisto svežo skladbo spremlja tudi videospot, v katerem so prikazani lepi spomini iz njihovega otroštva.

"Pesem je napisana iz srca, posvečena našim staršem, in govori o lepih spominih iz otroštva ter o tem, kako se je lepo vračati domov," so ob tem zapisali člani skupine. Čeprav ima pesem posebno posvetilo in sporočilo, so prepričani, da bo v njej prav vsak našel delček sebe.

Štirje glasbeno nadarjeni otroci so svojemu očetu Darku Plutu pred leti izpolnili željo in zanj skupaj zapeli na odru. Tako se je rodila ideja za nastanek glasbene skupine The Plut Family. Njihov prvi nastop je bil leta 2015 na Vinski vigredi v Metliki.

Leto pozneje so se širši publiki predstavili v šovu Slovenija ima talent in se prebili vse do finala. Takrat je starejšo sestro Polono nadomestil mladi perspektivni bobnar Gašper Hlupič. Od takrat snemajo avtorske skladbe, nastopajo skupaj na manjših in večjih odrih. Delili so si ga celo s hrvaškimi legendami, skupino Parni Valjak.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj