Na vsebino

Zimska moda: kosmateno na kosmateno

Zadnji mesec v letu, a hkrati tudi prvi zimski mesec in tudi najbolj prazničen mesec v letu. Prejšnja leta se je blog, ta mesec, navezoval na to kako najti popolno obleko za praznovanje novega leta, božiča ali pa na splošno obleko za praznične dni. Zato letos ne bova pisali o silvesterski opravi, pač pa lahko vse potrebne informacije najdeš TUKAJ in TUKAJ. Letošnji december ti bova predstavili zimske novosti, ki spadajo pod našo blagovno znamko FIORE. In ker smo dekleta bolj zmrzljive sorte in nas pozimi rado zebe sva naša nova oblačila zasnovala iz toplega kosmatenega bombaža. Material v katerem se boš počutila tako prijetno in ti zjutraj, v mrzlih jutrih, ne bo problem oditi iz hiše. Kosmateni kosi, ki jih lahko z lahkoto kombiniramo z nešteto drugimi oblačili.

1. KOSMATENE ČRNE PAJKICE

Prvi kos naše kosmatene kolekcije so kosmatene pajkice v črni barvi. Preprosto kos, ki ga pozimi moraš imeti, saj ne le da ti bo nudil izredno udobje in toplino, pač pa je tudi odličen za kombiniranje. Pajkice lahko nosimo pod obleko, pod tuniko ali majico. So super izbira, ko se odpravimo ven na sprehod, saj so raztegljive in nam nudijo lahkotno premikanje. Na voljo so ti od konfekcijske številke 34 do 54 in ker jih izdelujeva sami ti jih lahko vedno maksimalno prilagodimo

2. KOSMATENE HLAČE NA PREKLOP

Poletni in spomladanski hit, ki je dobil novo preobleko in postal tudi zimski hit. To so naše nove hlače na preklop, narejene iz kosmatenega materiala. Naše klasične hlače na preklop verjetno že dobro poznate, saj so gotovo ene izmed najbolj univerzalnih hlač. Ker sva želeli, da bi jih lahko nosili tudi pozimi sva se odločili, da jih naredimo še v zimski izvedbi. Kosmatene hlače na preklop boš tako lahko nosila tudi v najbolj mrzlih zimskih dneh.

3. KOSMATENE PAJKICE Z DODATKOM ŽIVALSKEGA VZORCA

Naš najnovejši izdelek pa so še ene pajkice, in sicer sva našim klasičnim kosmatenim pajkicam ob strani dodali trak s potiskom živalskega vzorca. Vsekakor se pajkice iz klasičnih prelevijo v bolj elegantne in zanimive. Tako, da so primerne tudi za bolj fine priložnosti.

4. KOSMATENI PULOVERJI

V naši spletni trgovini pa imamo tudi nekaj kosmatenih puloverjev, ki so super za vse nas, ki smo ultra zmrzljivi. Našla boš kosmatene 'hoodije' in 'oversize' puloverje izdelane iz mehkega in udobnega bombaža v katerih boš lažje preživela to zimsko in mrzlo obdobje. Eden izmed takšnih je pulover MERCI v rdeči barvi ali pa pulover MOON v črni in bež barvi.

Tako, poskrbeli sva, da te pozimi ne bo zeblo in da boš izgledala modno. Če pa se boš zadnjo noč v letu odločila ostati doma na kavču, pa ti bo v naših izdelkih še karseda udobno. Naj ti pa tukaj zaželiva še miren božič in srečno novo leto. Pa se beremo naslednje leto.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj