Na vsebino

Skrivalnice za vrati

Se tudi vi v realnem svetu skrivate in v virtualnem svetu razgaljate?

Opažam, da so v novejših stanovanjskih objektih, vrata stanovanj redko označena. Včasih je bil na vsakih vratih priimek tistega, ki biva v stanovanju za vrati.

Danes to ni več tako pogost pojav. To daje občutek, da se za vrati skrivamo. Kot, da smo naredili nekaj narobe in nočemo, da bi nas kdo našel.

Morda je to samo posledica mobilnih telefonov?

Vse bolj redko se uporabljajo tudi zvonci na stanovanjskih objektih. Namesto, da bi pozvonili, raje pokličemo po telefonu in povemo, da smo pred vrati.

Morda so stanovanja postala naša zavetišča in najraje vidimo, da nihče ne ve katera vrata so naša. Razen seveda tisti, katerim smo zaupali našo telefonsko številko.

V naših stanovanjih se želimo počutiti varno in izolirano pred zunanjim svetom, medtem ko smo v virtualnem svetu, popolnoma izpostavljeni. Na socialnih omrežjih celemu svetu razkrivamo osebne stvari, ki bi jih morda res lahko zadržali zase.

Bodite kreativni pri označevanju svojega teritorija.

Da bi označili svoj teritorij, niti ni potrebno, da na vhodna vrata napišemo naš priimek. Pri označevanju smo lahko zelo kreativni.

Na vhodna vrata lahko umestimo nekaj, po čemer nas bodo takoj našli tisti, ki nas poznajo dobro in težje tisti, ki nas poznajo slabo. Tistim, ki nas sploh ne poznajo, pa se niti sanjalo ne bo, kdo stanuje za vrati.

Če ste ljubitelj živali, lahko na vrata prilepite silhueto vašega ljubljenčka.

Če ste ljubitelj motociklov, lahko na vrata prilepite nalepko motocikla, ki bo jasno nakazala, kdo kraljuje za vrati.

Če ste s prijatelji in družino pogosto v stiku preko socialnih omrežji, lahko na svoja vrata napišete svoje uporabniško ime in svoj status.

Prostora za kreativnost je veliko. Bodite kreativni tudi vi in označite svoj teritorij na način, ki vas najbolje opiše.

Če boste potrebovali pomoč pri izdelavi vaše zamisli, sem vam vedno na voljo.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj