Na vsebino

Zmagovalci 23. BOL so Miške!

Končana je 23. Belokranjska odbojkarska liga (BOL), katero vsako leto organiizira ŽOK Črnomelj.

Prijavljeno je bilo šest ekip, med njimi prvič mlada, perspektivna ekipa ŠD Butoraj.

Že v rednem delu se je vedelo, da bodo tekme napete in izenačene. Ekipa Bar Medved je ta del končala edina brez poraza.

V tekmi za 5. mesto sta se pomerili KBŠ in ŠD Butoraj, zmage so se veselili slednji.

V tekmi za 3. mesto je sprva kazalo, da se bo končala hitro. Semiška penina je povedla z 2:0, sledil je velik preobrat in naslednji trije nizi so pripadli ŠTD Vinica. Začelo se je nepopisno veselje igralcev in njihovih navijačev iz Vinice.

Veliko finale se ni začelo po pričakovanjih ekipe Bar Medved, nizali so napako za napako, igra ni stekla, Miškam pa je uspevalo prav vse. Prikazali so raznovrstno ter borbeno igro in prav vsi so igrali na visokem nivoju. Bar Medved je uspel dobiti le en niz, zmaga Mišk s 3:1.

Končni vrstni red:

6. mesto KBŠ,
5. mesto ŠD Butoraj,
4. mesto Semiška Penina,
3. mesto ŠTD Vinica,
2. mesto Bar Medved in
1. mesto Miške.

Miške so si prislužile prav vse nagrade. Za najboljšo igralko je bila izbrana Tina Križ, za najboljšega igralca Marko Rajakovič, Marku Žafranu pa je pripadla diploma za koristnega igralca svoje ekipe, za katero igra že vrsto let.

Hvala organizatorju lige, ŽOK Črnomelj, da je vse potekalo gladko.

Zahvala sodnikom, še posebej Ičotu, ki je odsodil večino tekem.

Lepo je bilo videti tribuno polno navijačev.

Zmagovalno ekipo Mišk so zastopali: Tomaž Žugelj, Robert Čadonič, Marko in Luka Žafran, Jani Lapanja, Rudi Grabrijan, Marko Rajakovič, Anamarija Mužar, Maja Kočevar, Tina Križ in Alenka Jurejevčič.

Ekipa Bar Medved: Ajdin Garanović, Tit Jaklič, Urban Žagar, Sara Lužar, Mitja Pintarič, Maja Kolbezen, Dani Popovič, Jaka Pavlin, Barbara Kofalt, Gregor Stariha, Tea Gašperič s Simono Satošek.

Ekipa ŠTD Vinica: Vito Stegne, Tadeja in Jure Hudelja, Marko Jarnevič, Luka in Jožica Šneler, Sara Mužar, Miha Balkovec, Marjan Čadonič, Mirjam in Tjaša Muren, Uroš Grabrijan in Meri Grdešič.

Vidimo se v naslednji sezoni BOL!

Vir: BOL

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj