Na vsebino

Zimski športni dan – sankanje na Podlogu

Komaj sem dočakal sošolce. Ko so prišli, so vsi vzeli sanke in se šli sankat. Potem je bil odmor in so me vsi vprašali, kje je »vece«.
Po odmoru smo tekli, kdo bo prvi na hribu. In potem, ko je bil konec, so vsi šli domov, hišnik Dušan pa je sanke in druga »vozila« odpeljal do šole. (Mai Tomažič, 3. r.)

Zjutraj sem vstal ob šestih, pojedel zajtrk in si umil zobe. Potem sem preveril opremo za sneg.
Ko sem prišel v šolo, smo gledali risanko. Po malici smo šli peš na Podlog. Ko smo prišli, smo se sankali. Potem smo imeli odmor. Po odmoru smo se spet sankali. Potem smo šli nazaj v šolo na kosilo. Po kosilu sem šel domov. (David Migalič, 3. r.)

Ko smo prišli do Podloga, smo vzeli sanke in se šli sankat. Potem je bil odmor. Ko sem šla z Nadjo na skakalnico, smo zletele in padle. Po kratkem odmoru, smo se šli spet sankat. Potem smo šli nazaj v šolo. Bilo nam je zelo lepo. (Živa Butala, 3. r.)

Včeraj smo se šli sankat k Maiu. Imeli smo tudi odmor za hrano. Videli smo tudi, ko se je Mai spustil po bregu. Dobili smo tudi čaj in piškote. (Naja Veselič, 3. r.)

Šli smo se sankat na Podlog. Bilo je zelo lepo. Z Maiem sva se sankala. Velikokrat sem padel s sank. Ko sva se kepala, je Mai zmagal. (Tim Vrtin, 3. r.)

Ko smo se šli sankat, nam je bilo super! Tisti, ki nismo imeli sank, smo se sankali z drugimi; jaz sem se z Živo. In je bilo kar strmo. Z Živo sva se zvrnili po tleh. (Nadja Jesih, 3. r.)

Včerajšnji dan je bil najboljši dan na celem svetu. Snežene proge so bile hitre in počasne. Ampak so bile vse proge »ful« dobre. Šli smo tudi na odmore. Tam smo bili kar dve uri. (Aleksander Vrtin, 3. r.)

Danes smo bili na Podlogu. Šli smo se sankat. Vsi smo se zabavali. (Lana Fortun, 2. r.)

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj