Na vsebino

Vita Prijanovič najboljša mladinka po izboru GZS

Vita je druga z desne. Foto: GD Zelena jama
Vita je druga z desne. Foto: GD Zelena jama

Gimnastična zveza Slovenije je na slovesni prireditvi v ljubljanskem hotelu Slon podelila priznanja najuspešnejšim športnikom minulega leta in predstavila reprezentance Slovenije za leto 2024.

Telovadca Lucija in Anže Hribar ter ritmičarka Jekaterina Vedenejeva so najboljši športniki leta 2023 po izboru krovne slovenske zveze, med mladinkami pa je prvo mesto zasedla Belokranjka Vita Prijanovič. 14-letna članica ljubljanskega gimnastičnega društva Zelena jama je lani v mladinski konkurenci dosegla kar nekaj vidnih uspehov. Na prireditvi je srebrno plaketo za izjemne dosežke svojih varovancev med drugimi prejel tudi Vitin trener Andrej Mavrič.

Prireditev Športnik leta 2023 slovenske gimnastike je otvoril predsednik Gimnastične zveze Slovenije in glavni izvršni direktor glavnega sponzorja, družbe BTC, mag. Damjan Kralj, ki je v svojem govoru povzel odlične uspehe slovenskih športnikov v gimnastiki in izrazil prepričanje, da bo tudi leto 2024 slovenski gimnastiki prineslo veliko veselja.

Vir: Gimnastična zveza Slovenije

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj