Na vsebino

Visoka zmaga belokranjskih kegljačev

V 4. krogu 1. B lige - zahod so Belokranjci doma nadigrali Pivko s 7:1. Na stezo sta prva stopila Dejan Vereš in Martin Sevnšek in oba dobila točko v zanimivem dvoboju. Dejan je razvil dobro igro in tekmo končal pri odličnih 614 podrtih kegljih, pri Martinu pa je bil dvoboj napet do zadnjih lučajev, saj se ni vedelo na katero stran se bo prevesila tehtnica.

Naslednja sta nastopila Luka Šimec in Stanko Starešinič, ki sta izplenila polovičen izkupiček. Dvoboj mladih igralcev med Šimcem in Pašičem iz KK Pivka se je končal z zmago gosta, Stanko pa je na sosednji stezi poskrbel, da je še ena ekipna točka ostala pri Beli krajini.

V zadnjem bloku tekmovalcev sta nastopila še Sandi Mržljak in Robi Magdič, ki sta samo še potrdila belokranjsko zmago. Nekaj več napora za ekipno točko je moral pokazati Sandi Mržljak, saj sta bila z nasprotnikom v vsakem nizu precej enakovredna, medtem ko je Robi svoj dvoboj do konca izpeljal brez večjih težav.

Fantje po štirih krogih zasedajo 4. mesto na lestvici.

Ženska ekipa je bila v tem krogu prosta, naslednji konec tedna pa obe ekipi gostujeta v Kopru pri ekipi Adrie.

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj