Na vsebino

Starejši dečki B so osvojili odlično 4. mesto v državi

Na zaključni rokometni turnir najboljših 4 ekip v Sloveniji, ki je potekal v soboto in nedeljo v Velenju, so se uvrstile ekipe RK Metlika, RK Gorenje Velenje, MRK Krka in ŠD Mokerc - Ig.

V soboto so se naši fanti pomerili z ekipo ŠD Mokerc - Ig. Rezultat tekme je bil 20 : 28 v prid nasprotnika z Iga. Najboljši strelci tekme so bili pri domačih Martin Pečarič z 9, Leon Škrinjar s 7 ter pri gostih Timotej Drnovšek z 11, Wostner Vid z 12 in Anže Rupert s 7-imi zadetki.

V nedeljo so se naši fantje za tretje mesto pomerili z RK Gorenje Velenje. Rezultat tekme je bil 27 : 20 za Velenje. Najboljši strelci tekme so bili pri domačih Martin Pečarič z 6, Leon Škrinjar s 7, Bor Mežnaršič s 4 ter pri gostih Marko Horvat z 10 in Franci Toš Antlej s 5 zadetki.

Za RK Metlika so igrali: Tkalac Nino, Lazukin Jure, Molek Jaka, Nemanič Nik, Goleš Nino, Pečarič Martin, Škrinjar Leon, Kambič Marko, Mežnaršič Bor, Prosenik Toni in Kremesec Luka. Trener ekipe je bil Peter Milek, pomočnik trenerja Rudi Slobodnik in fizioterapevt Marjan Mužar.

Med strelci je na turnirju Martin Pečarič zasedel 4. mesto s 15 zadetki in Leon Škrinjar 5. mesto s 14 zadetki.

Pohvale zmagovalcu turnirja ekipi ŠD Mokerc - Ig in ostalima ekipama. Zahvala za zgodovinski uspeh kluba gre tudi vsem navijačem in staršem.

Sponzorji, ki so omogočili udeležbo na turnirju so: Mestna občina Metlika, IKEBANA BRINC d.o.o., DON DON d.o.o., KIP KOP d.o.o.

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj